Cyklisté zakončili sezónu, hledal se i Držák roku
Foto: Marek Taud
Sport

Chomutovsko – Nedělním závodem v silniční cyklistice Chomutov-Načetín ukončili sezónu cyklisté Severočeské amatérské ligy (SAL). Závod byl poslední možností, jak získat body do celkového hodnocení a naposledy zamíchat pořadím v žebříčku jednotlivců i družstev.

Po skončení závodu byli vyhlášeni vždy první tři v každé kategorii a první tři družstva. Z 11 závodů organizátoři do celkového pořadí započítávali 8 nejlepších výsledků.

Ten, kdo nevynechal jediný závod v sezóně, byl oceněn titulem „Držák roku“.

Chomutovský klub CK Floratex měl na stupních vítězů hned dva své svěřence. V kategorii M30 se na třetím místě umístil Marek Taud a v kategorii M50, také na třetím místě, Jiří Mališ. Právě Mališ byl jedním z těch, kteří byli oceněni jako „Držák roku“.

Zdroj: amaterskaliga.cz

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru