Jak se vám líbí? Chomutovští Piráti vstupují do další sezóny s novými dresy
A je to venku! Takhle vypadají dresy pro sezónu s mottem #restart. 2xFoto: Piráti Chomutov
Sport

Chomutov - ​Čekání na podobu pirátských dresů pro sezónu 2019/2020 je u konce. V pondělí 9. září představili design zápasových trikotů pro boje v Chance lize čtyři členové chomutovského A-týmu, kteří se sešli s příznivci klubu ve fanshopu v OC Central.

Co je jinak ve srovnání s předešlým ročníkem? Na první pohled téměř zmizela červená barva a tmavá venkovní sada je nově pouze jednobarevná. Úplnou novinkou je logo v pozadí na obou variantách dresů. „Jsme si vědomi, že se jedná o věc, která není standardní, ale rozhodli jsme zkusit, jaká bude reakce našich fanoušků,“ vysvětlují členové výboru zapsaného spolku.

Na přední i zadní straně rovněž nechybí motto nového ročníku. #restart se objevuje ve výstřihu a na zadním lemu dresů. „Naší snahou bylo, aby bylo jasně identifikovatelné, že se jedná o dresy z první sezóny nové éry klubu, proto je motto nového ročníku i součástí dresů,“ uvádí vedení klubu.

1009dresy2

O oblíbenosti mezi fanoušky bude spolurozhodovat mimo jiné i výsledek sezóny, první dojem hráčů je však pozitivní. „Dresy se mi líbí. Jsem rád, že je na nich #restart a logo v pozadí taky vypadá dobře,“ hlásí například Jakub Chrpa, jenž bude společně s Janem Rudovským zástupcem kapitána Marka Tomici.

Pro letošní ročník Chance ligy se fanoušci Pirátů mohou těšit v domácích zápasech na světlou verzi, tmavou pak budou moci obdivovat ti, kdož vyrazí podpořit družinu kouče Martina Štrby na venkovní klání. V prvním kole se chomutovský tým utká ve středu 11. září od 17 hodin a 30 minut v domovské ROCKNET ARÉNĚ se Sokolovem.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru