Chomutov Dvě želízka v ohni bude mít chomutovský gymnastický oddíl SK GYM na červnovém mistrovství České republiky. Kateřina Veselá a Tereza Štolová si postup vybojovaly před domácím publikem při oblastním přeboru ve spořické sportovní hale.

Obě dívky ve svých kategoriích obsadily v kombinovaném programu druhé místo, čímž si zajistily výsadu reprezentovat celou oblast na vrcholné soutěži letošní sezony. „Holky předvedly perfektní sestavy, Tereze navíc první místo uniklo jen o vlásek,“ dodává k tomu trenérka Kateřina Vomastová. Dívky se teď pilně připravují na domácí mistrovství, které proběhne na začátku června v Dubňanech na Hodonínsku.

I další oddílové závodnice předvedly na gymnastickém koberci slušné výkony. „Dvě naše děvčata se umístila na čtvrtém místě, přičemž třeba Vanesse Chomutovské unikl postup o 0,15 bodu. Velká škoda,“ lituje trenérka.

S výkonem všech svých svěřenkyň je ale spokojená. „Všechny si zaslouží pochvalu. Někdy vše pokazí drobné zaváhání a někdy nestačí ani solidní výkon, protože konkurence je velká. S tím se budeme připravovat do příští sezony,“ dodala.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru