Chomutov; Toronto – Hokejové mistrovství světa hráčů do dvaceti let zatím českým fanouškům moc radosti nepřináší. Juniorský šampionát začali mladíci se lvíčkem na prsou vysokou prohrou (5:2) se Švédskem, poté stejným rozdílem podlehli Švýcarům a plný počet bodů nemají ani po zápase s Dánskem (český tým vyhrál až v prodloužení 4:3).

VIDEO: David Kaše pro „hokej.cz" před utkáním s Dánskem

Z pohledu fandů chomutovských Pirátů je mistrovství interesantní i (a dost možná hlavně proto) díky účasti trojice našich hráčů, tedy Davida Kämpfa, Ondřeje Kašeho a Davida Kašeho. Všichni tři jmenovaní si zatím na své konto do kanadského bodování připsali bodík za jednu přihrávku.

Bude čtvrtfinále?

Plány jsou věc jedna, realita druhá. Zatímco před začátkem turnaje vyhlašoval trenér Přerost atak na prolomení prokletého čtvrtfinále, v současné době není vůbec jisté, zda do něj „dvacítka" nakoukne. Se dvěma body je sice na čtvrté postupové pozici, situaci ale mohou zkomplikovat Dánové, kteří dnes (23.00) sehrají svůj rozhodující duel proti Švýcarům. Když uspějí, musíme být úspěšní v závěrečném zápase s Ruskem (31. prosince, 23.00).

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru