Chomutov – Forma hokejistů Třebíče z první poloviny soutěže je tatam. Dlouhou dobu lídr tabulky prohrál šest z posledních osmi zápasů, z toho chomutovského si dokonce odváží sedmigólovou nadílku.

třebíč712

Piráti Chomutov – SK Horácká Slavia Třebíč 7:1

Včerejší utkání Piráti v podstatě rozhodli během úvodních šesti minut. Poprvé třebíčský Libor Kašík (ještě nedávno nastupující v barvách extraligového Zlína) kapituloval po střele Gajovského v polovině čtvrté minuty, o dvacet vteřin později se trefil Růžička a za další dvě minuty skóroval podruhé v zápase Nikola Gajovský (3:0). Úvod z říše snů. „„My jsme si představovali, že budeme 0:2 prohrávat, takže tohle bylo příjemné překvapení. (smích) Samozřejmě nás to potěšilo. Řekli jsme si, že chceme začít hned od začátku, protože my na startech spíme," usmíval se po zápase dvougólový střelec.

Hattrick za třináct minut

Po gólově rychlém nástupu přišly další branky, tedy vlastně jen jedna, až ve druhé periodě. V polovině zápasu se za Hanuljakova záda při vlastním oslabení trefil Jakub Bartoň. Piráti ovšem žádné drama nepřipustili a třináct minut před koncem základní hrací doby zavelel Vladimír Růžička ml. k finálnímu ataku. Během této doby dokázal vsítit hattrick (poslední gól přišel sedm vteřin před koncem), jednou přesnou trefou přispěl k vysokému vítězství také Marek Hovorka.

Kdy příště

Další klání čeká Piráty už zítra, v pondělí 8. prosince. K předehrávce 38. kola přijede do Chomutova tabulkou stoupající Kladno. Zápas začíná v 17.30 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru