Chomutov – Prvně jmenovaný nebyl spokojený s pozicí náhradníka, Maroš Klimpl pak vypomáhá v prvoligových Teplicích.

klimpl283aByl marod, netrénoval, přesto chtěl hrát

Matěj Dolejška zamířil z Chomutova do Litoměřic, tedy do týmu, který hraje krajský přebor. Jako důvod uvedl nespokojenost s vlastním herním vytížením. „Přišel s tím, že chce jít pryč a někde hrát. Nelíbilo se mu, že sedí, přitom byl čtrnáct dní marod s kolenem a ani netrénoval," popisuje situaci trenér Robert Vágner. „Já ho samozřejmě nebudu přemlouvat. Chtěl jít pryč, já jsem mu nebránil a prostě tady není a nebude. Docela mě ale zklamalo, že mi to neřekl dříve," dodává trenér

Klimpl bude chybět

Druhým hráčem, který Chomutov opouští, je Maroš Klimpl. Ten už v pondělí nastoupil v teplickém dresu proti Mladé Boleslavi. Do Teplic odešel z důvodu nedostatku obránců prvoligového celku, a jak to vypadá, zůstane tam až do léta. „Svým přístupem a svými zkušenostmi asi chybět bude," komentuje odchod druhého z hráčů Vágner.

Pondělní premiéra se Klimplovi docela vydařila (když tedy pomineme prohru týmu 0:1), v obraně působil celkem zkušeně. „Užíval jsem si to. Je velký rozdíl nastoupit před stovkami nebo několika tisíci diváky," řekl v pozápasovém rozhovoru pro teplický fotbalový web třiatřicetiletý bek.

A kdo bude hrát u nás?

„Když nás neposílí nikdo z Teplic, tak bude hrát Dominik Nobst," střádá Vágner plány pro další zápas. „Už jsem mu říkal, že tato situace může nastat. Sice je mladý, ale určitě nějakou kvalitu má. Věřím tomu, že když naskočí, tak neudělá penaltu jako třeba v Domažlicích, kde asi z přemíry snahy chtěl moc."

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru