OBRAZEM: Slzy a pot, takové bylo finále mistrovství České republiky dívek U14 v basketbale!
Foto: Lukáš Ondroušek
Sport

Chomutov - Velmi vyrovnané utkání předvedly Levhartice Chomutov s HB Basket Praha. Praha zvítězila jen o jeden bod nad Levharticemi, přitom celý zápas si chomutovské basketbalistky držely náskok přibližně 10 bodů. V poslední minutě utkání HB Basket Praha hodila tříbodový koš, a tak rozhodla celý zápas.

Levhartice se na mistrovství umístily na krásném druhém místě, kdy jejich výkony byly mistrovské. Holky prohra mrzela, ale i tak věří, že příští mistrovství vyhrají s přehledem! U předávání medailí byl i náměstek primátora města Chomutov David Dinda, který holky podporoval celé mistrovství. Levhartice přijela podpořit také chomutovská odchovankyně a hráčka USK Praha Michaela Krejzová, která hráčkám také předávala ocenění.

Levhartice Chomutov - HB Basket Praha 60:61 (18:12, 28:26, 49:39)

Levhartice Chomutov - Jorová Tereza, Vostatková Natálie, Najmanová Markéta, Ceralová Lucie, Zdeňková Nikola, Chromá Anna, Džurdženiková Adéla, Blahová Martina, Kadlecová Valentýna, Peroutka Franka Anna, Krešne Adriana, Mešková Adéla, Kordaničová Pavla, Nováková Valerie.

HB Basket Praha - Pilařová Jitka, Hibalová Jesika, Karasová Tereza, Lišková Sára, Žílová Marie (C), Štenclová Anita, Marková Nikola, Váchová Barbora, Vejvodová Kateřina, Šmídová Klára, Horáková Nicol, Semgady Julie, Němcová Gabriela, Chuchlerová Adéla.

Rozhodčí: Slanina Vladimír, Bohata Pavel.

Fotogalerie

Autor: Lukáš Ondroušek

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru