Teplice – Tahle neobvyklá výstava vás skutečně pobaví. 3D iluze prezentované v teplickém obchodním centru Galerie vám dokáží, jak snadno se dají lidské mozky ošálit.

 
3D iluze v Galerii Teplice

Podívejte se na 3D iluze. Více o výstavě v Teplicích zde: http://goo.gl/luOzcv

Zveřejnil(a) E-Teplicko dne 4. duben 2016

Že vidíte nepřehlednou hromadu věcí a techniky? Stačí se správně postavit a máte před sebou portrét vynálezce Nikoly Tesly nebo veselý dětský obličej. Skutečnou zábavu potom zažijete u židle, která z vás udělá trpaslíky. Že nevěříte? Tak si to vyzkoušejte. Fotky na facebooku s patřičným komentářem vaše přátele potom určitě zaujmou. A když nám jich pár pošlete na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.,">Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., tak z nich uděláme veselou fotogalerii na našem webu ;)

Výstava potrvá v Galerii Teplice až do 29. dubna. Více na www.galerieteplice.cz.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru