Počasí blázní. Sníh, déšť, vítr a opět i zimní bouřky!
Ilustrační foto
Zajímavosti

Ústecký kraj – Vypadá to, že počasí se zbláznilo. Už několikrát se během letošní zimy objevily bouřky. A ve čtvrtek nás podle meteorologů čekají opět. Foukat má i silný vítr.

Podle předpovědi se na Ústecký kraj bude nejprve valit sníh, který se v polohách pod 900 metrů začne posléze měnit v déšť. Denní teploty se budou pohybovat mezi 4 až 7 stupni, na horách kolem nuly.

Odpoledne začne foukat silný vítr s nárazy 15 až 25 metrů za sekundu, na horách dokonce až 35 metrů za sekundu. A ojediněle se opět mohou objevit zimní bouřky. Naposledy v severozápadních Čechách přitom bouřilo v úterý 16. ledna. V Krušných horách byly zaznamenány desítky blesků.

Více jsme psali o úterní bouřce zde: {article Počasí se zbláznilo. Do hustého sněžení přišly blesky}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru