Březnoukej, Kouzelné kolo nebo talk show Fottroviny a další akce chystá obec Březno u Chomutova na červen
Ilustrační foto: archiv
Co se chystá

Březno u Chomutova – Podívejte s námi, jaké akce pro vás připravili v obci Březno u Chomutova.

Talk show Fottroviny:

Obec Březno pořádá 9. června od 19 hodin v kulturním domě U Rybníčka Talk show s moderátorem Markem Fottrem, který má pozvaného hosta Petra Švancaru, bývalého fotbalového reprezentanta. Vstupenky je možné si zakoupit v předprodeji v místním infocentru za 120,- Kč. Na místě pak za 150,- Kč.

Kouzelné kolo:

Obec Březno zve malé i velké, rodiny i jednotlivce, cyklisty i necyklisty na zábavnou projížďku po březenských cyklotrasách. Trasa je dlouhá cca 6 km. Akce má název Kouzelné kolo aneb řemeslo má zlaté dno. Vyjížďky začínají 17. června v 10 hodin od pódia místního parku. Rezervace jednotlivých časů je nutná v infocentru obce na tel. 607 028 661.

Březnoukej:

Obec Březno pořádá dne 24. června od 14 hodin v místním parku folkový festival Březnoukej. Uslyšíte tyto skupiny: Muziku Občas, Album, AG Flek, Petra Kocmana. Tečku za programem udělají Taxmeni. Vstupné na místě činí 150,- Kč, snížené 100,-.

Varhanní koncert:

Dále Obec Březno zve do kostela sv. Petra a Pavla ve Březně na varhanní koncert Adama Viktory se sopránem. Koncert se uskuteční dne 30. června od 17 hodin. Vstupné je dobrovolné.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru