Do Proboštova se o víkendu sjedou modeláři
Z loňské výstavy. Foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Proboštov – Tradiční Všeobecná modelářská výstava v proboštovské Sokolovně se uskuteční už tento víkend. Akce Severočeského leteckého archivu Teplice a Obce Proboštov připadá letos na sobotu a neděli 20.-21. května. Přístupná veřejnosti bude v sobotu od 9-17 hodin a v neděli od 9-13.30 hodin.

Pro modeláře, kteří chtějí na výstavě prezentovat své modely, se koná přebírka v pátek 19. května přímo v Sokolovně, v době od 17-21 hodin. Je také možné dovézt modely přímo na výstavu.

1805modelykz1

Foto: Ilona Kaulfuss

Návštěvníci akce uvidí plastikové modely lodí, letadel, obrněné techniky a vojenské techniky i modely plně funkční. K vidění budou rovněž dioramata, monti systém, figury, papírové modely historických objektů a podobně. Výstava nabídne ucelené kolekce modelů a také kupříkladu hračky. Součástí víkendové akce bude burza modelů, modelářský workshop a ukázka RC modelů. Vstupné na výstavu je dobrovolné.

1805modelykz2

Foto: Ilona Kaulfuss

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru