FLORBAL: Chomutov uvidí v neděli play off! Ženy se chystají na Plzeň!
Ilustrační foto
Co se chystá

Chomutov - V 1. kole PLAY OFF narazily ženy Florbalu Chomutov na regionálního rivala z Litvínova. Chomutov ovládl sérii 2:0 na zápasy po výsledcích 5:2 a 9:5. V dalším kole play off 1. ligy žen na ně čeká FBŠ SLAVIA Fat Pipe Plzeň.

Západočešky skončily v základní část na čtvrtém místě jen dva body před pátým Chomutovem. V základní části si oba týmy připsaly ve vzájemných soubojích jedno domácí vítězství - Chomutov 5:4 po prodloužení, Plzeň 4:2. Lze tedy očekávat vyrovnané zápasy s nábojem PLAY OFF!

Co k sérii řekly samotné hráčky Florbalu Chomutov?

Lenka Morová: “Play-off rozhodují detaily, kdo udělá méně chyb a ze všeho nejdůležitější, jak se semkne TÝM. Jako tým hodně chceme, věříme si a jsme připravené na hřišti nechat všechno.
Jakou očekávám sérii s Plzní? Sehráli jsme spolu dvě vyrovnaná utkání, takže náročnou,plnou soubojů a emocí. Proto bych ráda pozvala všechny naše fanoušky, aby nás dorazili podpořit a pomohli nám projít do čtvrtfinále.”

Lucie Brandejská: “Play off je pro mě nová soutěž. Chci ukázat co ve mně je a pro výhru našeho týmu hodlám udělat vše! Věřím tomu, že máme na to, abychom přes Plzeň přešli do dalšího kola. Přijďte nás podpořit. JEDEMEE BOMBYY!”

Série na dvě vítězná utkání začíná v sobotu 11. března v Plzni, v Chomutově ve SH Březenecká se odehraje druhé utkání v NEDĚLI od 16:30! Případné rozhodující utkání pak v úterý od 19:30 opět v Plzni.

Přijďte podpořit ženy Florbalu Chomutov v PLAY OFF! Více informací na sociálních sítích Florbal Chomutov.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru