CHYSTÁ SE: Prodejní výstava obrazů s názvem Domov v galerii Kryt v Klášterci nad Ohří
Ilustrační foto CC0
Co se chystá

Klášterec nad Ohří - V městské galerii Kryt v Klášterci nad Ohří se v říjnu uskuteční výstava s názvem Domov. Zahájena bude vernisáží 7. října v 17 hodin. K vidění budou výtvarná díla Oleny Dolhové z Charkova, která dočasně našla svůj domov ve městě a také sběratele a výtvarníka Šimona Čekala.

Svá díla vám představí učitelka výtvarné výchovy, ilustrátorka dětských knih a designérka Olena Dolhova, která pochází z Charkova a svůj domov společně se svou dcerou dočasně nalezla právě v Klášterci nad Ohří. Nabídne své ztvárnění výjevů ze svého dočasného Domova v severočeském městě.

Společně s ní svoji tvorbu představí Šimon Čekal z Klášterce nad Ohří, mnohým místním známý jako sběratel dobových předmětů, které zapůjčuje na městské historické výstavy. Šimon je rovněž skvělý kreslíř, jenž se věnuje především kresbám Krušných hor a Klášterecka. 

Výstava bude k vidění do 1. listopadu a přáním obou vystavujících bylo případný výtěžek z prodeje kreseb věnovat Ruskou federací okupované Ukrajině.

2609klasterecvystavadomov2

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru