Zámek Poláky zve na Pohádkový víkend, pobaví se děti i dospělí
Zámek Poláky při květnových Zámeckých slavnostech. Foto: Jitka Fárová
Co se chystá

Poláky - Zámek Poláky bude o následujícím víkendu mimořádně otevřen pro veřejnost v rámci akce Pohádkový víkend.

Pohádkový víkend na zámku Poláky je akce představující divadelní soubory, které budou vystupovat v působivém prostředí barokního zámeckého areálu. Vystoupí Divadlo Evy Hruškové, Jana Přeučila a Zdeňka Rohlíčka, divadlo Kapsa z Andělské Hory a divadlo BOĎI - Bauerovi z Josefova.

Pohádková představení jsou vhodná pro děti i pro dospělé. Po oba víkendové dny budou probíhat prohlídky zámku, které představí jeho autenticky dochované prostory i obnovené prvky. Pokaždé při otevření zámku mohou návštěvníci spatřit něco nového, tentokrát to bude západní štít se sochařskou výzdobou po dokončené obnově.

Občerstvení na nádvoří zajištěno, na akci vás přepraví i Doupovská dráha. Veškerý výdělek z akce je určen na obnovu zámku, který patří mezi nejohroženější památky v republice. Vzhledem k probíhající rekonstrukci je zámek otevírán pro veřejnost jen výjimečně v rámci kulturních akcí.

Program akce naleznete v následujícím letáku.

1506zamekpolaky

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru