Ve františkánských zahradách bude znovu párty! Tyhle kapely na festivalu vystoupí
Foto: archiv pARTy ve FRANTIŠKÁNU
Co se chystá

Kadaň - Další ročník hudebního festivalu pARTy ve Františkánu je tady. Letos proběhne sobotu 4. června od 11:00 hodin ve františkánských zahradách.

Těšit se můžete například na velšskou reggae metalovou kapelu Skindred, chybět nebude stálice Gaia Masiah, zahrát přijede také elektropopová kapela Midi Lidi, originální uskupení Vltava s mottem "Česká poezie – světová hudba", kultovní devadesátkovou kapelu Kurtizány z 25. avenue a mnoho dalších.

Čeká vás také několik přednášek - cestovatelka Kateřina Vrbasová povypráví o svých cestách po Ománu, vyslechnete odvážný příběh Josefa Hlavatého "Na rogale přes železnou oponu" a chybět nebude ani tradiční pořad v podání publicisty a překladatele Josefa Rauvolfa, tentokrát o funku.

 

Vstupné: 690 Kč / ZTP, ZTP+P 345 Kč (doprovod zdarma)

Vstupenky jsou v předprodeji v síti Ticketstream a GoOut. Zakoupit si je můžete také v Turistickém informačním centru v Kadani a Klášterci nad Ohří.

Více informací se dozvíte na www.partyvefrantiskanu.cz.

0206frantiskanprogram

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru