V Kadani bude v sobotu flerjarmark. Přijďte si udělat radost originálním výrobkem
ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Kadaň - Další ročník kadaňského flerjarmarku proběhne 7. května na Studentském náměstí v Kadani a to od 10 do 16 hodin.

Už jste objevili kouzlo Fleru? Pokud ne, tak o mnoho přicházíte. Internetové tržiště Fler.cz dává prostor českým a slovenským designérům, švadlenkám, šperkařům, umělcům, návrhářům... zkrátka každému, kdo něco umí, a chtěl by produkty své šikovnosti dále šířit a dělat jimi radost spokojeným zákazníkům.

Veškeré zboží, které prodejci na fler umístí, je ručně vyráběné a každý výrobek je tak naprostý originál, často je k dispozici od každého pouze jediný kus. Budete zde moci obdivovat ručně vyráběné šperky z korálků, keramiky, smaltu či pryskyřice, kožené výrobky, háčkované zboží, malované hedvábí, oblečení i bytové doplňky, zkrátka vše, na co si jen vzpomenete. Chybět pochopitelně nebude ani občerstvení.

Na Mírovém náměstí budou v tem samý den probíhat také farmářské trhy. Přijďte si nakoupit regionální potraviny přímo od místních farmářů, možnost máte od 8 do 12 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru