Dobrovolníci budou uklízet Chomutov od nepořádku. Pomoci může každý
ilustrační foto
Co se chystá

Chomutov - Tradiční akce Ukliďme Česko je tady. Z důvodu epidemie nemoci covid-19 nebylo možné pořádat tuto dobrovolnickou akci v závěru března. Proto město Chomutov úklid přesunulo na čtvrtou květnovou sobotu.

Cílem bude především likvidace černých skládek a vysbírání odpadků na třech připravených trasách. Účastníci se sejdou 22. května v 9 hodin na parkovišti u vlakové zastávky Chomutov-město, nebo na parkovišti za městskou sportovní halou.

Dobrovolníkům budou poskytnuty gumové rukavice, pytle, bodáky na napichování odpadků a v závěru také drobné občerstvení. Zájemci o účast se mají přihláit na emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. z důvodu orientačního množství potřebných pomůcek.

1805plakat

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru