V zooparku bude oblíbený Den zvířat. Čeká vás čtyřhodinový proud zábavy, her a soutěží!
Oslavy Dne zvířat dětem zpestří také maskot Maio. Foto Helena Hubáčková
Co se chystá

Chomutov - Čtyřhodinový proud zábavy, her a soutěží čeká na malé i velké návštěvníky tuto sobotu 5. října v chomutovském zooparku. V jednu hodinu po poledni tu začínají oblíbené oslavy Dne zvířat.

Hlavní program je nasměrovaný do areálu dětské zoo. „Na pódiu se budou střídat kapela Úlet a hudební divadlo Hnedle Vedle, na place pak bude spousta atrakcí a lákadel – skluzavka, malování na obličej, cukrová vata nebo sokolnice s ukázkou výcviku dravých ptáků,“ vyjmenovává František Kremer z oddělení marketingu zooparku. Chybět samozřejmě nebude ani nový maskot Maio, který bude s dětmi dovádět a rád se s nimi vyfotí.

Další zastávku si návštěvníky mohou udělat u správní budovy zooparku, kde budou mít stanoviště zástupci CHKO České středohoří a také jirkovští skauti s ukázkami své činnosti a hrami.

Sobotní Den zvířat bude zároveň posledním dnem v letošní sezoně, kdy vyjede Safari Expres a naposledy si budou moci lidé užít také komentované krmení zvířat, konkrétně tuleňů (11.00 a 14.00 hodin), makaků (13.00), velbloudů (14.30) a medvědů (15.00). Bude možné se projet také zoovláčkem Amálkou, ten však zatím svou sezonu nekončí.

Akce začíná ve 13 hodin, konec je naplánován na pátou hodinu. „Ať už si chcete užít bohatý program, který jsme pro vás připravili, nebo si jen přijít vychutnat krásnou atmosféru podzimního zooparku, všichni jste k nám srdečně zváni,“ dodává osobní pozvánku ředitelka zooparku Věra Fryčová.

Den zvířat je jedna z posledních velkých akcí v letošní sezoně, na sobotu 26. října zoopark chystá ještě Strašidelnou zoo s halloweenskou atmosférou.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru