Kdo letos zahraje na Hornické pouti v Jirkově? Město už zveřejnilo program
Hlavní hudební hvězda loňské pouti - kapela Olympic. Foto Josef Dušek
Co se chystá

Jirkov - Padesátý první ročník tradiční jirkovské Hornické pouti se blíží. Tentokrát proběhne 14. září. Město už zveřejnilo program akce.

Jednapadesátý ročník Hornické pouti nebude sice tak velkolepý jako ten jubilejní padesátý, ale každý si i tak určitě najde nějakou kapelu, kterou si přijde do centra města rád poslechnout. Na hlavním pódiu vystoupí třeba Anna K., Perutě či Crazy Dogs. Na country - folkové scéně Pepa Štross. A. Radimcová nebo Jindra Kejak.

Podle zveřejněného programu se letos nechystá rocková scéna. Chybět ale určitě nebudou pouťové atrakce, stánky, pivo, buřtíky nebo cukrová vata a perníková srdce.

Hlavní stage (Náměstí Dr. E. Beneše)

Krušnohorští muzikanti

Anna K

Perutě

Crazy Dogs

Jasná páka

Country - folková scéna (Kostelní ulice)

Nepřátele rytmu

A. Radimcová

Album

Pepa Štross

Alison

Jindra Kejak

1207plakat

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru