Klášterec nad Ohří – Klášterecké galerie Kryt zve na další akci. Tentokrát se tady uskuteční výstava děl tělesně postižených malířů malujících ústy a nohama z nakladatelství UMUN s názvem „Ne ruka, to duše maluje“.

Nakladatelství UMUN působí v České republice od roku 1993 jako součást Celosvětového sdružení malířů malujících ústy a nohama. Usiluje především o to, aby se vážně tělesně postižení mohli stát rovnoprávnými členy naší společnosti a měli stejné podmínky. Aby mohli žít a pracovat jako ostatní. Někteří z vás je mohou znát prostřednictvím reprodukcí v kalendářích, na přáních a jiných výrobcích, které UMUN rozesílá dvakrát ročně poštou. Z prodeje těchto předmětů jsou financovány honoráře, výstavy a projekty, které podporují těžce tělesně postižené osoby.

Výstava nakladatelství UMUN bude v Krytu zahájena vernisáží 4. července v 17:00 hodin a prohlédnout si ji budete moci do 29. července. Vernisáž hudebně doprovodí houslista Jaroslav Svěcený.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru