Ve Březně se chystá zajímavá akce nejen pro cyklisty: Mobilizace cyklistů
Březno u Chomutova.
Co se chystá

Březno u Chomutova - Obec Březno u Chomutova zve 30. června v sobotu malé i velké, rodiny i jednotlivce, cyklisty i necyklisty na zábavnou projížďku po březenských cyklotrasách.

Mobilizovaní cyklisté se dostaví od 10. hodiny ranní do mobilizačního centra v březenském parku. Dostaví se s kolem či jiným pohybovadlem dle svého věku a svých schopností. Z mobilizačního centra budou postupně odesíláni po skupinách s průvodci až do 16. hodiny.

Za pomoci průvodců projedou územím Rakouska–Uherska a po překonání všech nástrah se budou hlásit v „První republice“. Pro úplně nejmenší je připravena „Malá cesta“ na in-line dráze, pro čekající nebo právě dorazivší doprovodný program ve stylu „První republiky“.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru