V kláštereckém letním kině bude festival zdravého životního stylu, jako host vystoupí zpěvačka Lenka Dusilová
Ilustrační foto
Co se chystá

Klášterec nad Ohří – V Klášterci nad Ohří připravují festival zdravého životního stylu pro celou rodinu. Konat se bude na začátku září. Nudit se nebudou děti ani dospělí.

Akci s názvem Den zdraví pořádá město 2. září v letním kině. Menší festival zdravého životního stylu zábavnou formou představí zdraví prospěšné činnosti a produkty pro děti i dospělé. Bude připraven hudební program, který rozcvičkou zahájí hudební divadlo Hnedle vedle. Poté se na pódiu představí místní základní umělecká škola s nabídkou hry na dechové nástroje či tance.

V 15 hodin na pódiu uvidíte, jak se cvičí tabata a jak ji zvládne každý – pod vedením BlackHoleGym. O víceúčelových zábalech Vincence Priessnitze nám něco poví Martina Štefánková ze své společnosti Mamavis. Následně vystoupí kapela Janek & přátelé, world music folk s nástroji z různých koutů světa – Jan Šesták a s ním mimo jiné i skvělá zpěvačka Lenka Jandlová.

V podvečer se na pódiu objeví Martin Jáchym & The Common Sense, zaslechneme prvky rhytm´n´blues, snově podmanivého swingu či folkově akustických poloh. Převážně autorské písně doplňují osobní, poetické Martinovy texty. Závěr hudebního programu bude patřit žánrově nezařaditelné, šestinásobné držitelce Anděla a charizmatické zpěvačce Lence Dusilové.

V letním kině můžete dále vyzkoušet různé aktivity, jógu, tabatu, pilates, muzikoterapii, můžete se nechat namasírovat, u stánku zdravotního ústavu si nechat změřit tuk v těle nebo krevní tlak, vyzkoušet veslařský trenažér, seznámit se s produkty z místní biotéky či s bylinkami. DDM Volňásek připravil soutěže pro děti, dobře se na akci také občerstvíte. Vstupné je dobrovolné, bude vybíráno formou pokladniček, které se na konci akce rozpečetí a výtěžek bude předán Zařízení pro děti vyžadující okamžitou péči Na Horách v Kovářské na ozdravný pobyt dětí.

2208denzdravi

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru