Výbuch vzteku vyjde muže draho. Jedinou ranou způsobil škodu téměř za 30 tisíc
ILUSTRAČNÍ FOTO
Chomutov

Jirkov – Kombinace alkoholu a vzteku byla příčinou incidentu, který se odehrál v dubnu v jirkovské ulici Smetanovy sady. Nyní o události informuje Policie ČR.

Třicetiletý muž, který byl pod vlivem alkoholu, tam měl v pozdních večerních hodinách na parkovišti sevřenou pěstí udeřit do náhodně vybraného zaparkovaného osobního vozidla. Poškodil tím zadní průhlednou plastovou výplň kufrových dveří," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Snad se mu ulevilo, za způsobenou škodu vyčíslenou na 26 tisíc to však asi nestálo. Muž tak nyní čelí podezření z trestného činu poškození cizí věci, za jehož spáchání podle zákona hrozí v krajním případě i odnětí svobody až na jeden rok.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru