Do akce Ukliďme Česko se zapojí i dobrovolníci v Chomutově. Přidáte se?
DOBROVOLNÍCI BUDOU UKLÍZET PODÉL ŘEKY CHOMUTOVKY. FOTO: MĚSTO CHOMUTOV
Chomutov

Chomutov – Již zítra proběhne celostátní dobrovolnická akce Ukliďme Česko, která je zaměřená na úklidy černých skládek a drobného nepořádku z přírody, měst a obcí.

V rámci úklidu Chomutova jsou vybrány dvě trasy pro dobrovolníky, které se obě nachází podél řeky Chomutovky. Akce se bude konat v sobotu 1. dubna od devíti hodin. Start první úklidové trasy je u lávky za garážemi v Bezručově ulici, odkud účastníci vyrazí směrem do města. Druhá trasa má výchozí bod na parkovišti ve Ctiborově ulici.

Na výchozích místech v Bezručově a Ctiborově ulici budou v devět hodin připraveni pracovníci Odboru životního prostředí, kteří obě úklidové party povedou a účastníkům poskytnou rukavice, igelitové pytle i napichováky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru