Vedení Chomutova zůstává beze změn. Primátorem byl opět zvolen Marek Hrabáč
Ustavující zasedání zastupitelstva. Foto: Město Chomutov
Chomutov

Chomutov - Na ustavujícím zasedání Zastupitelstva statutárního města Chomutova, které se konalo v pondělí 24. října 2022 od 15 hodin ve velké zasedací místnosti historické radnice, byl zvolen primátorem města JUDr. Marek Hrabáč (ANO 2011). Město tak povede do dalšího volebního období stejný primátor. Beze změny zůstaly i pozice náměstků.

Následující čtyři roky bude město Chomutov řídit koalice dvou stran (ANO 2011 a Nový Sever), která má většinu osmnácti křesel v 35členném zastupitelstvu.

JUDr. Marek Hrabáč (ANO 2011) byl zvolen primátorem města Chomutov již potřetí. Oba jeho náměstci zůstávají také z předešlého období stejní. Jsou jimi David Dinda (Nový Sever) jako první náměstek a Mgr. Milan Märc (také Nový Sever) jako druhý náměstek.

Finančnímu výboru bude předsedat Ing. Petra Matlachlová Koníčková, MBA, kontrolnímu výboru David Palán. Výbor pro národnostní menšiny povede znovu Renata Adamová a výbor pro výchovu a vzdělávání PaedDr. Jan Micka.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru