Jirkov zveřejnil, kdy a kde budou letos ve městě velkoobjemové kontejnery
Foto zdroj: Město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Radnice v Jirkově zveřejnila rozpis rozmístění velkoobjemových kontejnerů v letošním roce. Ty jsou přistavovány vždy v pátek.

Pro velkoobjemový odpad jsou na území města Jirkov k dispozici velkoobjemové kontejnery. Ty jsou určeny pro objemný odpad z domácností, jako jsou koberce, nábytek, matrace, elektrospotřebiče aj. Kontejnery nejsou určené pro odpady podnikatelů a pro odpady osob z jiných obcí. Nelze zde ukládat nebezpečné odpady.

Velkoobjemové kontejnery jsou přistavovány vždy v pátek, vývoz je v sobotu a odvoz je v pondělí a obojí dále dle provozní potřeby a dohody MěÚ s Krušnohorskými službami. V loňském roce došlo k výraznému navýšení termínů, které byly zachovány i v roce letošním:

Rozmístění velkokapacitních kontejnerů v roce 2022

Rozmístění velkoobjemových kontejnerů je také vyvěšeno vždy u stanovišť velkokapacitních kontejnerů. V harmonogramu jsou rozepsány i takzvané vánoční kontejnery, které jsou na určených místech po dobu vánočních svátků a jsou každý den vyváženy. Letos budou přistaveny na určená místa dne 19. 12. 2022 a budou opět ponechány až do 9. 1. 2023 kvůli vánočním stromkům, které se většině domácností vyhazují až po 6. lednu.

Velkoobjemový odpad je také možné odevzdat na Sběrný dvůr, který se nachází v areálu Krušnohorských služeb.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru