Kadaň chce podpořit místní restaurace a vyhlašuje soutěž: Za účtenku vstup na památky zdarma
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Kadaň - Město Kadaň chce po koronavirové krizi podpořit tamní gastropodniky, které utrpěly ztráty. Rozhodli se proto spojit jídlo s kulturou a vyhlašují 1. července soutěž, v níž můžete dobré jídlo spojit s kulturním zážitkem a návštěvou kadaňských památek.

Najezte se v některém z kadaňských podniků a dejte si něco k obědu, kávu, dezert, zmrzlinu nebo cokoli udělá vašim chuťovým buňkám radost. Pečlivě si uschovejte účtenku a poté ji předložte na pokladně některé z kadaňských kulturních památek. Za každých utracených 250 korun získáte jeden vstup zdarma.

Akce se vztahuje na vstupy do Františkánského kláštera, na Kadaňský hrad, radniční věž, Mikulovickou bránu i na středověkou baštu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru