OBRAZEM: Velkolepá show Popelka na ledě přijela do Chomutova! Viděly ji stovky lidí
Velkolepá show Popelka na ledě přijela do Chomutova. Viděly jí stovky lidí. Foto: Redakce
Chomutov

Chomutov - Pohádku o Popelce, která nakonec najde své štěstí v podobě krásného prince, zná snad každý. Málokdo si ale dokázal představit, jak může vypadat muzikálová show Popelka na ledě.

Stovky lidí proto zaplnili chomutovský zimní stadion, kde se konala hned dvě představení. A show to byla opravdu nádherná! Krásná hudba, zpěv, kostýmy a přední herci a hlavně krasobruslaři, kteří předváděli své umění až se mnohým divákům tajil dech.

Popelku namluvila a nazpívala naše nejlepší zpěvačka současnosti – Lucie Bílá, princi svůj hlas propůjčil zpěvák Ondřej Ruml. V roli královny se představila Hana Buštíková, krále si zahrál chomutovský rodák a baletní mistr Vlastimil Harapes. V několika různých rolích se objevil Pepa Vojtek. Macechu si zahrála a zazpívala Hanka Křížková.

Na ledě se objevili krasobruslařské naděje z celé České republiky, ale především z Mostu a České Lípy. Nechyběli ale významní krasobruslaři z Rakouska, Ukrajiny a Ruska. A právě z Moskvy pocházejí i krasobruslaři hlavních rolí – Anastasia Martyusheva jako Popelka a Konstantin Gavril coby princ.

foto

0602popelka8

0602popelka1

0602popelka2

0602popelka3

0602popelka4

0602popelka5

0602popelka6

0602popelka7

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru