Na místě tragické dopravní nehody vzniklo pietní místo. Zemřel tady motorkář
Pietní místo. Foto: Redakce
Chomutov

Chomutovsko - Pietní místo, kam lidé nosí květiny a zapalují svíčky, vzniklo na místě čtvrteční tragické dopravní nehody. Ta se stala krátce po 13 hodině u Tušimic u Kadaně.

Zemřel při ní motorkář. Ten se střetl s protijedoucím autem. I přes veškerou snahu záchranářů mu nebylo pomoci a vrtulník záchranné služby se tak do nemocnice vracel prázdný.

Silnice byla kvůli nehodě uzavřena od hráze Nechranické přehrady až k elektrárně, a to na několik hodin. Policisté odkláněli dopravu po okolních silnicích. Proč se nehoda stala, to policisté stále vyšetřují. O tragické nehodě jsme aktuálně psali zde: PRÁVĚ TEĎ: Tragická nehoda u Kadaně. Střet osobního auta s motorkou nepřežil jeden člověk

2809pieta2

Na tomto místě zemřel motorkář, vzniklo tu pietní místo. Foto: Redakce

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru