Pozor! Na několik měsíců se pro dopravu uzavře hráz na Nechranicích. Nejezděte ani pod ní!
Hráz na Nechranicích. Ilustrační foto
Chomutov

Nechranice - Rekonstrukce krajních polí bezpečnostního přelivu na vodním díle Nechranice přichází do fáze, kdy je bezpodmínečně nutné úplně uzavřít silniční komunikaci na trase Březno - Chbany (Podbořany).

Úplná uzavírka bude platit od 26. srpna 2019 od 9 hodin do 30. listopadu 2019. Budou probíhat stavební práce, které si vyžádají odstranění dočasného statického podchycení mostovky. Bez tohoto podchycení není možné mostní konstrukci používat ani pro osobní dopravu. Objízdné trasy povedou přes Žatec a Kadaň. Trvale platí zákaz průjezdu po spodní účelové komunikaci přes obec Nechranice. Tato komunikace bude k dispozici pouze pro vozidla autobusů a záchranných složek.

„Všechny řidiče žádáme, aby zákaz vjezdu na komunikaci pod hrází respektovali a nezpůsobovali zbytečné kolize. Zákaz vjezdu bude navíc zřejmě významně monitorovat Policie ČR,“ říká Jan Svejkovský, mluvčí Povodí Ohře.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru