Neštěstí v Jirkově. V bytě se opařilo dítě. Letěl pro něj vrtulník
Ilustrační foto
Chomutov

Jirkov - Neštěstí se stalo ve středu 10. července v Jirkově. V jednom ze zdejších bytů se opařilo dítě. Událost potvrdila policie.

Dítě se popálilo horkou tekutinou ve středu v odpoledních hodinách. “Prověřujeme událost k níž došlo v jednom bytě v Jirkově. Jedná se o opaření nezletilého dítěte,” uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská s tím, že více k případu policie sdělovat nebude, protože se jedná o dítě.

Pro zraněné dítě přiletěl do Jirkova vrtulník letecké záchranky. Přistával v blízkosti Penny marketu na Písečné, proto se někteří domnívali, že došlo k nějaké nehodě či tragické události v Chomutově. Mezi lidmi kolovaly fámy o tom, že někdo vypadl z okna.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru