SK GYM Chomutov otevírá kroužek moderní gymnastiky
Závodnice SK GYM Chomutov Valentýna Nataly Hoffmannová. Foto: Arnošt Mrázek
Chomutov

Chomutov - Oddíl moderní gymnastiky SK GYM Chomutov otevírá od září 2019 kroužek moderní gymnastiky. Ten bude zaměřen na děvčata, která si chtějí moderní gymnastiku vyzkoušet, chtějí se naučit něco nového a pobavit se.

Mohou se přihlásit ale také děvčata, která se věnují aktivně jinému sportu a tento kroužek by byl doplňkem na protahovací a akrobatické cviky. Jedná se o volnočasovou aktivitu dětí, nezávodního charakteru, kde budou děti rozvíjeny především po stránce fyzické a motorické.

Kroužek bude probíhat 1x týdně, vždy v úterý od 16.00 – 17.30 hodin. Přednostně budou přijata děvčata ve věku 7-10 let. Ostatní věkové kategorie je nutné konzultovat s předsedkyní oddílu.

V případě zájmu kontaktujte předsedkyni oddílu Mgr. Kateřinu Vomastovou na e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru