Lupiči z klenotnictví zatím unikají. Policisté hledají svědky z několika chomutovských ulic
Loupežné přepadení klenotnictví v Chomutově. Foto: Policie ČR
Chomutov

Chomutov - Policisté žádají opětovně veřejnost o pomoc při pátrání po lupičích, kteří v pátek odpoledne přepadli klenotnictví v centru Chomutova. Jednalo se tři rusky hovořící muže. Policisté v pondělí upřesnili, kteří lidé by jim mohli při objasnění zločinu pomoci.

Policisté už v pátek večer zveřejnili z přepadení klenotnictví video s tím, že uvítají jakékoliv informace, které by vedly k objasnění případu. V pondělí pak upřesnili, kdo by jim mohl v pátrání po zločincích konkrétně pomoci.

“O pomoc žádáme také svědky, kteří se v době od 14:00 do 16:00 hodin pohybovali v ulicích Palackého, Pražská, Beethovenova a Riegrova, a mohli by přispět jakoukoliv informací k objasnění případu. Informace přijmeme na lince 158,” sdělila policejní mluvčí Alena Bartošová. Na objasnění loupežného přepadení nadále usilovně pracují krajští kriminalisté ve spolupráci s chomutovskými policisty.

K přepadení klenotnictví v centru Chomutova došlo v pátek krátce po půl třetí odpoledne. Tři rusky hovořící muži vešli do obchodu, jeden z nich spoutal prodavačku a další dva odcizili zboží, především šperky. Před odchodem ještě použili pepřový sprej. Ke zranění personálu prodejny naštěstí nedošlo.

Video z chomutovského klenotnictví

https://www.youtube.com/watch?v=IRlBKODnI5Q

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru