Interna v kadaňské nemocnici prošla rekonstrukcí, pacienti mají na pokojích televize
Pokoj na interně. Foto: 3x Nemocnice Kadaň
Chomutov

Kadaň – Interní oddělení Nemocnice Kadaň prošlo dvouměsíční rekonstrukcí. Na oddělení je teď několik novinek, které usnadní práci zdravotníkům, pacienti  mají větší komfort. O rekonstrukci interny informuje na svém webu kadaňská nemocnice.

Hlavním cílem rekonstrukce bylo rozvedení kyslíku ke všem 35 lůžkům na oddělení. Zároveň proběhla výměna některých dveří tak, aby byl do všech místností umožněn bezbariérový přístup včetně sociálních zařízení. Celé oddělení je také kompletně nově vymalováno. Všech třináct pokojů, které jsou jedno, dvou nebo třílůžkové a jeden pětilůžkový, je nově vybaveno i velkou televizí pro pacienty.

0702interna3

0702interna4

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru