Neobvyklý lup. Muž se pokusil ukrást několik balíčků těsta
Odcizené zboží. Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Dva zloděje, kteří kradli v obchodech, zadrželi strážníci chomutovské městské policie. Oba případy budou řešeny jako přestupek.

První muž kradl v supermarketu v ulici Farského. Pokusil si zadarmo odnést nějaké potraviny, mimo jiné i poměrně velké množství těsta. Zda měl zájem před Vánoci péct cukroví nebo chtěl těsto prodat, strážníci nezjistili.

Vzhledem k tomu, že zadržený muž neměl občanku, skončil kvůli zjištění totožnosti na státní policii. Na služebně strážníkům s ním byl následně sepsán zápis o krádeži, jelikož se zjistilo, že kradl už i dříve, byla celá událost předána příslušnému správnímu orgánu k dořešení.

Ve stejný den zasahovali strážníci též v supermarketu v Mostecké ulici, kde ostraha obchodu zadržela též jednoho zloděje. Zboží, které si chtěl pachatel odnést, bylo vráceno zpět na prodejnu. Muž byl informován, že celá událost bude předána na chomutovský magistrát k dořešení.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru