OBRAZEM: Den zdraví v Klášterci přinesl deset tisíc korun pro dětský domov
Energy Point Nikol Beranové. Foto: MÚ Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - V sobotu se v kláštereckém kulturním domě uskutečnil první festival zdravého životního stylu pro celou rodinu, Den zdraví.

U vstupu do hlavního sálu byla připravena zapečetěná pokladnička pro dobrovolný příspěvek na ozdravný pobyt dětí ze Zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc Na Horách v Kovářské. Po rozpečetění bylo v kasičce 9.730 Kč, poté ještě někteří z návštěvníků částku zaokrouhlili, šek byl na konci akce předán ředitelce domova Mgr. Manasové.

Během celé akce se v kulturním domě vystřídala téměř tisícovka návštěvníků, převážně rodin s dětmi. Odpoledne byl ve vestibulu připraven zdravotní ústav pro měření tlaku, tuku i s programem pro děti, veslařské trenažery, pro nejmenší dětičky Hudební škola YAMAHA či nabídka lekcí karate. Ve spodní části kulturního domu byly dále tvůrčí dílny DDM Volňásek, muzikoterapie v podání manželů Šestákových, Biotéka Libušky Kalinové a masáže Šárky Průšové. V předsálí se podávalo občerstvení kavárny Vitalis a manželů Cikánových a prezentovalo se zde i Centrum Vitalis s nabídkou pilates, masáží či poradenství. Velký zájem příchozích vzbudily i stánky prezentující se uvnitř sálu, a to veganské dobroty Michaely Volbrechtové, Energy Point Nikol Beranové, základní umělecká škola a Mamavis Martiny Štefankové.

Program na pódiu zahájil Tomáš Barták s Hudebním divadlem Hnedle vedle, který ihned rozpohyboval nejen děti, ale i dospělé, vedl rozcvičku Ve zdravém těle zdravý vzduch a nadchl i dětičky z domova Kovářské, které se se svými tetami přijely na akci podívat. Velký aplaus pak sklidilo sportovní centrum BlackHoleGym s ukázkou kruhových tréninků „tabata“ pro děti i dospělé a trampolínek. Ohromnou sílu však předvedly i Žabičky, gymnastické vystoupení dětí pod vedením Gabriely Jedličkové. Hudební program pak pokračoval příjemnou a podmanivou hudbou Honzy Šestáka, Lenky Jandlové a přátel, podvečer pak patřil Martinu Jáchymovi a kapele The Common Sense a festiválek zakončilo vystoupení zpěvačky Lenky Dusilové.

Město Klášterec nad Ohří děkuje všem, kteří se na přípravě i realizaci akce podíleli, všem, kteří se na akci prezentovali a pomohli tak podpořit její charakter.

Foto

0409klasterec1

 Centrum Vitalis.

0409klasterec2

 Lenka Dusilová.

0409klasterec3

Veganské dobroty Michaely Volbrechtové.

0409klasterec4

 Muzikoterapie manželů Šestákových.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru