Mladík zajížděl „fichtla“. Bez přilby, řidičáku, technické a podle značky to byl traktor
Strážníci muže upozornili, že motocykl po zjištění všech nedostatků nemůže užívat. Celou událost bude řešit chomutovský magistrát. Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Obyvatelé Výletní ulice v Chomutově přivolali městské strážníky na mladého muže, který tady jezdil na motorce. Hlídka na místě zjistila, že motorka na silnici nemá co pohledávat.

Strážníci spatřili muže na Jawě v momentě, kdy dojížděl na parkoviště. Ihned se doznal k tomu, že jezdí bez přilby i bez řidičského oprávnění, protože zkouší stroj teprve „zajet“. Koupil ho před pár dny bez technického průkazu. Strážníci společně se státními policisty na místě motorku prolustrovali a nestačili se divit. Měla značku z traktoru, technická kontrola byla propadlá a motocykl nebyl pojištěn. Podle databáze stroj sice kradený nebyl, ale očividně byl přestříkán.

Celá událost bude postoupena k dořešení na chomutovský magistrát. Mladý řidič se totiž dopustil hned několika přestupků. Strážníci ho navíc samozřejmě upozornili, že motocykl po zjištění všech nedostatků nemůže užívat.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru