Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Kadaň – Nemocnice Kadaň přichází s další novinkou. Nabízí pacientům vlastní rehabilitační a fyzioterapeutické služby převzetím společnosti, která v prostorách kadaňské nemocnice a kláštereckého Lázeňského domu Evženie řadu let tyto služby provozovala. 

„Jedním z efektů tohoto kroku bude rozšíření kvalitní rehabilitační péče o zkušené a kvalifikované fyzioterapeuty, díky nimž budeme moci nabídnout širokému spektru pacientů ležících hlavně na ortopedii, ale i na ostatních odděleních, ať už se jedná o internu, chirurgii, gynekologii, dětském oddělení a samozřejmě oddělení následné komplexní péče, nadstandardní služby. Zachován bude i ambulantní provoz rehabilitace," vysvětluje manažerka marketingu Nemocnice Kadaň Karolína Odlasová. 

Dohoda s VZP, kterou nově nemocnice uzavřela, potvrdila Nemocnici Kadaň v síti akutních nemocnic ČR včetně rozšíření o rehabilitační lůžka. Pro nemocnici je domluven i Urgentní příjem/Emergency a tím i zajištění pohotovosti pro dospělé i děti. Nemocnice Kadaň má tak dohodu s VZP jako jedna z prvních nemocnic v ČR na dalších 5 let.   

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru