Radost z výhry byla veliká. JUNIOR CHOMUTOV, z.s.
Chomutov

Chomutov – V sobotu 26. dubna se ve Sportovním areálu Poliklinika, v tréninkovém centru JUNIORU CHOMUTOV, odehrál první unikátní turnaj rodičů, prarodičů a členů fanoušků naší mládeže – Fanclub Cup.

Turnaje se zúčastnilo celkem 9 týmů od kategorie U7 po kategorii U15, po hřišti běhalo téměř 100 hráčů a hráček. Děti si vzaly bubny, řehtačky, trumpety a celou dobu své favority podporovaly stejně jako to dělají rodiče při zápase dětí. Stejně tak ale děti třeba radily a rozdávaly pokyny např. "přidej" a podobně.

Trenéři jednotlivých kategorií zůstali v roli trenérů i v tomto případě a svým týmům pomáhali dosáhnout lepších výsledků a úrovně. Turnaj se hrál na 4 hřištích zároveň, formátem 4+1. Systém turnaje tzv. každý s každým a hrací čas 1x15 minut zaručil dostatečnou porci zápasů, ale i minut. To už bylo na některých znát a síly postupně upadaly, ale to nikomu nevadilo.

Jak to nakonec dopadlo: 1. místo - Profesoři (kategorie U13) 2. místo - Funpool (kategorie U15) 3. místo - U50 (kategorie U11)

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru