Ilustrační foto: e-deníky.cz
Chomutov

Chomutov – V policejní cele skončil v neděli po půlnoci 49letý muž žijící v Chomutově. Důvodem bylo, že dotyčný, posilněný alkoholem, měl hajlovat na projíždějící policejní hlídku.

„Když policisté projížděli ulicí Lipská, všimli si po chodníku jdoucího muže. Jakmile se k němu s vozidlem přiblížili, pozvedl muž svou pravou ruku nad úroveň ramene a přitom měl hlasitě vykřiknout slova „Sieg Heil!“. Policista, který vozidlo řídil, poté ihned auto otočil a vrátil se zpět ke zmíněnému muži. Ten byl ztotožněn a následně zadržen," popsala událost policejní mluvčí Miroslava Glogovská. 

Nyní výtržník čelí podezření ze spáchání přečinu projevu sympatií k hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka. Pokud mu soud prokáže vinu, hrozí mu za popsané počínání podle zákona v krajním případě odnětí svobody v rozmezí od šesti měsíců do tří let.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru