Mikuláš se svojí výpravou v prostorách nemocnice potěšili personál i pacienty. Foto: dobrovolníci
Chomutov

Chomutov – Ve středu 6. prosince prošel chomutovskou nemocnicí v rámci mikulášské nadílky tým dobrovolníků z dobrovolnického programu Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Chomutov, o. z.

Dobrovolníci navštívili lůžkové stanice interny, chirurgie, neurologie, ortopedie, onkologie, následné péče, rehabilitace, dětské a gynekologicko-porodnické odd. Koho míjeli, tomu se snažili předat sváteční náladu. Ten den sloužící personál obdarovali vánočkou. Pacientům rozdávali ovoce, sladkosti, vánoční cukroví, uháčkované hračky a také široké úsměvy. 

,,Děkuji vedení naší nemocnice za zakoupené ovoce a vánočky. Dále chci velmi poděkovat dárcům: Marcele Vořechovské, Janě Scheithauerové Blážové, Milušce Hegenbartové, rodinám Srbeckých, Přibylových, Vaníčkových a Wágnerových. Moc si toho vážíme, díky Vám jsme potěšili pacienty na 17 odděleních. Velké poděkování patří týmu dobrovolníků, kteří se na mikulášské akci podíleli, ať už aktivně či pasivně. Vzhledem k tomu, že Mikulášům, andělům a ani čertům se též nemoci nevyhýbají, byli jsme co do počtu oslabeni oproti původnímu plánu. Přesto je nás každým rokem víc a víc, z čehož mám obrovskou radost," podělila se svými pocity koordinátorka chomutovských dobrovolníků Charlotte Šulc.

Dobrovolníci: Jaroslav Š., Michal H. + dceruška, Dominik S., Klárka F., Helenka B., Ivanka V., Klárka K., Petruška L. ,Melinda S., Deniska H. a Renatka F.

Smyslem dobrovolnického týmu je pomáhat a rozdávat radost tam, kde je potřeba léčit duši, na kterou je náplast krátká. Přidejte se k nám během dalších akcí a pojďte s námi vytvářet úsměv pacientům: Tel.:+420 474 447 756; Mobil:+420 703 471 465; Email:Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.



REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru