Foto: město Cheb
Zajímavosti

Cheb – Obrovská naděje chebského i českého šachu Daniel Vo se v aktuálním vydání žebříčku Mezinárodní šachové federace FIDE probojoval na první místo na světě v bleskovém šachu hráčů věkové kategorie do 8 let. Tohoto malého borce můžete vidět na turnaji dospělých O Krále KV Arény, který se bude hrát v karlovarské Hale míčových sportů ve dnech 8. a 9. června.

Dalším velkým úspěchem chebského šachu jsou dvě vítězství v krajském finále mládeže, která vybojovali Jonáš Kubát (věková kategorie H14) a Tobiáš Krištof (H16). Klub ŠK Valdštejn Cheb tak bude mít na Mistrovství Čech zastoupení ve všech věkových kategoriích. Daniel má totiž zajištěn přímý postup na šampionát ve věkových kategoriích H10 i H12.

Mladí chebští hráči se v červnu zúčastní také Republikového přeboru školních týmů ve Zlíně a Mistrovství ČR družstev mladších žáků v Harrachově. Daniela pak čeká náročné šachové léto. Vedle dvou kvalitních přípravných turnajů v Klatovech a na Seebergu bude hrát na Mistrovství EU věkové kategorie H10 a na Mistrovství Evropy věkové kategorie H08.
 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru