Den plný soutěží a zábavy! V Kadani budou slavit narozeniny Maxipsa Fíka
Foto: Archiv e-chomutovsko.cz
Co se chystá

Kadaň - Ke Kadani neodmyslitelně patří jedna pohádková postava. Ano, je to Maxipes Fík! Vždy byl a bude kadaňským patronem, a proto s ním každoročně s radostí slavíme jeho narozeniny. Akce se letos uskuteční v sobotu 28. května od 10 hodin jak jinak než na nábřeží Maxipsa Fíka.

Tahle velká oslava je zároveň také oslavou Mezinárodního dne dětí. Tak vezměte své ratolesti a pojďte si s nimi užít den plný soutěží, hudebních a divadelních vystoupení a hlavně zábavy.

Děti se mohou zúčastnit soutěží a vyhrát hodnotné ceny. Samozřejmě nechybí atrakce, jako jsou skákací hrady, AQUAZORBING, BUMPER BALL či malování na obličej a balónkování a bohatý program na hlavním pódiu. Všude je plno stánků, ve kterých najdete něco dobrého na zub, ať už jste milovníky sladkých, nebo slaných dobrot.

Vstup na akci je zdarma.

2505narozeniny2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru