Kam v sobotu na pálení čarodějnic? V Chomutově do zooparku, v Klášterci k zámku
Pálení čarodějnic ve skanzenu. Zdroj: archiv zoopark
Co se chystá

Chomutov - V sobotu 30. dubna se v chomutovském zooparku koná pálení čarodějnic s kozou Rózou spojené s Rodinným zápolením. Akce začíná od 16 hodin a končí v 19:00.

Na programu budou hudební vystoupení, soutěž o nejhezčí dětskou i dospělou čarodějnici, zábavný program pro děti či zapálení vatry. Registrace a výdej soutěžních karet bude probíhat v registračním stánku Rodinného zápolení. Soutěžní známku obdrží účastníci při příchodu, pokud alespoň jeden člen rodiny bude v masce čarodějnice.

Upozornění: Vstup zdarma je pro rodiny, které předloží soutěžní kartu Rodinného zápolení.

Pálení čarodějnic bude v sobotu probíhat také u zámku v Klášterci nad Ohří. A co na vás bude čekat? Hudební divadlo Hnedle vedle, soutěže pro děti dospělé, soutěž o nejhezčí masku čarodějnice, opékání špekáčků (vlastních). Akce startuje od 17 hodin.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru