Kriminalisté hledají dva chlapce z dětského domova. Neutekli poprvé
Foto: Policie ČR
Chomutov

Karlovarský/Ústecký kraj - Karlovarští kriminalisté pátrají po pohřešovaných chlapcích ve věku 15 a 16 let, kteří by se dle zjištěných poznatků měli pohybovat spolu. Šestnáctiletý chlapec je přibližně 160 cm vysoké hubené postavy, má černé krátké vlasy a hnědé oči. Patnáctiletý chlapec je přibližně 165 cm vysoké hubené postavy, má krátké černé vlasy a hnědé oči. Oba pocházejí z Chomutovska.

Další informace k pohřešovaným chlapcům naleznete zde a zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byly pohřešované osoby nalezeny).

„Pohřešování obou chlapců oznámil v pondělí 22. května letošního roku vychovatel z dětského domova ve Žluticích, který uvedl, že oba chlapci utekli téhož dne kolem šestnácté hodiny ze zahrady dětského domova. Do současné doby se nevrátili a nedali o sobě nikomu vědět. Chlapci utekli opakovaně, starší naposledy před čtyřmi dny. Starší chlapec na sobě při odchodu měl tmavou mikinu, tmavé kalhoty a světlé tenisky. U sebe by také mohl mít mobilní telefon. Chlapci by neměli být v ohrožení života. Dle zjištěných informací by se mohli pohybovat na území Ústeckého kraje," uvedl policejní mluvčí Jan Bílek.

V případě jakýchkoliv informací k pohřešovaným chlapcům volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru