OBRAZEM: Z aut zůstaly trosky! Těžké nehody v Ústeckém kraji. Pod Hněvínem zaklíněná osoba, u Sulce jeden člověk zemřel
Nehoda u Mostu. Foto: HZS Ústeckého kraje
Chomutov

Ústecký kraj - Vážné dopravní nehody se odehrály ve čtvrtek v Ústeckém kraji. Po ranní tragické havárii na silnici u Sulce se stala další těžká nehoda u Mostu pod hradem Hněvín.

U obou havárií asistovaly všechny složky integrovaného záchranného systému včetně letecké záchranné služby. Co se stalo?

Před sedmou hodinou ranní se na silnici č. I/7 u obce Toužetín srazil osobní vůz s kamionem. Nehoda si vyžádala zranění čtyř osob, pro další osobu měla tragické následky. Na místě zasahovaly dvě jednotky hasičů, Policie ČR, zdravotnická záchranná služba a vrtulník. Silnice byla několik hodin po dobu odstraňování následků nehody uzavřena.

Nehoda u Sulce

edeniky 4327

edeniky 4326

edeniky 4325

Odpoledne došlo k těžké havárii na silnici I/13 ve směru z Mostu na Chomutov a Litvínov. Vozidlo skončilo mimo vozovku a potom se odrazilo zpět na komunikaci. Před šestnáctou hodinou zůstával uzavřený jízdní pruh ve směru na Chomutov, policisté stále odkláněli dopravu přes Záluží. Hasiči vyprostili jednu zaklíněnou osobu, další osoba utrpěla zranění. Na místě události přistál vrtulník letecké záchranné služby.

Nehoda u Mostu

edeniky 4328

edeniky 4329

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru