Děti chtěly na sídlišti zapálit trávu a noviny. Než přijeli strážníci, tak utekly
Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Kadaň - 14. srpna 2022 dpoledne po třetí hodině přijala městská policie upozornění, že v ulici Na Podlesí v Kadani děti zapalují letáky a trávu. Na místě oznamovatelka strážníkům řekla, že zde bylo několik dětí, které si zde hrály a zapalovačem se pokoušely zapalovat noviny.

"Před příjezdem městské policie se skupinka rozutekla. Strážníci podle popisu dohledali dvě děti, které se přiznali, že se skutečně pokoušeli zapálit noviny, ale nepovedlo se jim to. Děti byli předáni zákonným zástupcům a dostalo se jim poučení o nebezpečí, které hrozí v době zvýšeného sucha a rozdělávání ohně," uvedli k případu kadaňští strážníci.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru