Takto řádil v Kadani neznámý vandal. Strážníci zadrželi podezřelou dvojici s batohem plným sprejů
Foto: MěP Kadaň
Chomutov

Kadaň - V uplynulých dnech po jedné hodině v noci prováděla hlídka kadaňské městské policie kontrolu v okolí Kauflandu. Během kontroly si strážníci všimli dvojice mužů, kteří útěkem reagovali na projíždějící hlídku Policie ČR.

Strážníci muže zadrželi. Šlo o občany Běloruska. Jeden z nich měl s sebou vínový batoh, ve kterém bylo několik různých barev ve spreji. Při kontrole Rooseveltových sadů, okolí zimního stadionu, koupaliště a sportovní haly bylo nalezeno několik sprejem pomalovaných míst. Další byla během dne nalezena na Nábřeží Maxipsa Fíka.

Na základě místní znalosti bylo vysloveno podezření, že nápisy se shodují s těmi, které se v létě objevily na skateboardovém hřišti a na cyklostezce do Prunéřova. Případ si převzala Policie ČR.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru