OBRAZEM: Žena (39) prodávala na sídlišti v Chomutově drogy, aby měla na pervitin pro sebe
Drogy nalezené při domovní prohlídce. 3x foto: Policie ČR
Chomutov

Chomutov - Policisté odhalili další případ distribuce pervitinu. Podle zjištění kriminalistů měla 39letá žena žijící na chomutovském sídlišti distribuovat pervitin různým osobám nejméně od začátku tohoto roku.

Chomutovanka, která je sama uživatelkou pervitinu, drogu dle policistů buď prodávala, nebo měnila za jiné protihodnoty. Jednalo se o desítky případů distribuce této návykové látky.

"V minulém týdnu provedli chomutovští kriminalisté u dotyčné domovní prohlídku, při které zajistili 7 gramů pervitinu a ženu zadrželi. Sdělili jí obvinění pro trestný čin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Při výslechu se obviněná k svému počínání přiznala," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Žena mimo jiné uvedla, že prodejem drogy si vydělávala na pervitin pro svou potřebu. Za uvedený trestný čin jí v případě prokázání viny hrozí u soudu až pětiletý trest odnětí svobody.

0312prohlidka1

0312prohlidka3

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru