Do ledové vody přivaděče spadl o Vánocích muž. Strážníci teď popsali, jak náročná byla jeho záchrana
Ilustrační foto Zdroj. město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Jirkovská městská policie informovala, jak probíhala záchrana muže, který o vánočních svátcích spadl v noci do Podkrušnohorského přivaděče. Strážníci, který byli vysláni na místo, museli bez ohledu na své zdraví vlézt do ledové vody, aby bezvládného nešťastníka dostali ven z koryta.

Případ se stal na Boží hod těsně před půlnocí. Ve 23.50 hodin bylo městské policii oznámeno, že do Podkrušnohorského přivaděče spadl muž a je zřejmě zraněný. Na místo byla vyslána hlídka, která zjistila, že se v korytě přivaděče opravdu nachází osoba.

Bez ohledu na své zdraví strážníci vlezli do ledové vody přivaděče a bezvládného muže povytáhli z vody. Zkontrolovali jeho životní funkce a na místo přivolali hasiče a zdravotní záchranou službu. Za pomocí hasičů se nešťastníka podařilo zcela z koryta přivaděče vytáhnout a předat do péče zdravotníkům.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru